AKTUELNO

Oni su sakupljači sekundarnih sirovina. Poslanici koji čine većinu podržavaju ono što radi Vučić i ono što radi država. Samo mogu da žale za onim što su nekada imali, ali činjenica je da danas nemaju ništa, rekao je Marković.

Predsednik Skupštine grada Jagodine i lider JS Dragan Marković Palma, rekao je da je mesto narodnim poslanicima u Parlamentu.

- Oni koji se nazivaju Savezom za Srbiju su zapravo savez za nasilje. Vlast se ne osvaja na ulici, već na izborima. Pokazalo se već nekoliko puta da te partije nisu izlazile na izbore, pošto znaju da ne bi ništa dobili. Oni ne samo da mrze Vučića, već šalju i ružnu sliku u svet – rekao je Marković.

On je naglasio da Srbija nije Venecuela i da nikada neće biti.

- Građani Srbije sebe ne mogu da prepoznaju u njihovim porukama. Njihove poruke nisu da će bolje da se radi, da će biti više radnih mesta. Prodali su sve fabrike. Sve su rasprodali, dok ova vlast dovodi nove investicije i otvara nova radna mesta - rekao je Marković.

Foto: TvPink Printscreen

Kako kaže, više su oni bili na televiziji, oni, koji nemaju odbornike i poslanike, neko kako kaže, on kojiima 600 poslanika.

- Oni su sakupljači sekundarnih sirovina. Poslanici koji čine većinu podržavaju ono što radi Vučić i ono što radi država. Samo mogu da žale za onim što su nekada imali, ali činjenica je da danas nemaju ništa – rekao je Marković.

Prema njegovim rečima, to su sve propali tipovi koji ne mogu, kako kaže, da budu ni predsednici kućnih saveta.

- Niko ne sme na silu da ulazi u institucije. Branićemo ovaj Parlament onako kako nas je narod izabrao – rekao je Marković.

#Dragan Marković Palma

#Skupština Srbije

'